Alušta Kapsel Sudak Fiolent. Tarpininkauju rezervuojant nakvynę Kryme.

Butai, kambariai, privatus sektorius, nakvynė Aluštoje. Svečių namai Sudake. Viešbutukas Kapsel' 4km. už Sudako. Meganom pliažas. Fiolent. Jašmovyj paplūdimys. Krymas.




May 14, 2014

Fiolent – Sevastopolio priemiestis. 2-3-4 vietų kambariai vasaros nameliuose. Nuoma Nr. 9









Vanduo įpatingai švarus. Mano manymu tai vienas iš geriausių, jei ne pats geriausias, pliažas Kryme.

Fiolent yra 12km nuo Sevastopolio centro. Galima atvažiuoti patiems su dviem mikriukais. Kaina 0.65Lt + 0.65Lt. Čia siūlomi 2-3-4 vietų kambariai vasaros nameliuose/mini viešbutyje. Kambariuose yra kriauklė, šaldytuvas. Dušas ir WC šalia kambarių. Šaltas, karštas vanduo tiekiamas visą parą. Galimybė įrengti papildomą miegamą vietą. Automobiliai statomi vidiniame kieme. Mini viešbučio teritorijoje yra ištiesiami gultai ir kėdės, galimybė keptis šašlykus. Namelių aikštelėje yra televizorius, įrengta bendra virtuvė-valgykla, kur galima patiems gamintis maistą.

Jašmovyj pliažas yra netoli. Iki laiptelių į paplūdymį apie 400m. Laiptelių skaičius 800. Laiptelius statė vienuoliai 1891 metais.

Šeimininkai gali nebrangiai organizuoti pasiplaukiojimus kateriu Juodosios jūros pakrante (maudymasis atviroje jūroje, nardymas, poilsis kateryje). Lankytinos vietos Sevastopolyje: akvaparkas, delfinariumas, akvariumas.

Toliau būtina aplankyti:
Ai-Petri (Ай Петри) kalno viršūnę. Atstumas nuo Fiolent ~68km, į kanatinį keltą pasukti ties posūkiu į Mischor (Мисхор).
Čufut-Kale (Чуфут-Кале). Viduramžių gyvenvietę-tvirtovę kalno viršūnėje, 2.5km už Bachčisarajaus (Бахчисарай). Atstumas nuo Fiolent ~57km.

Kreiptis tiktai jau turint avio/traukinio bilietus. Arba jau žinant tikslią datą važiuoti automobiliu.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home