Alušta Kapsel Sudak Fiolent. Tarpininkauju rezervuojant nakvynę Kryme.

Butai, kambariai, privatus sektorius, nakvynė Aluštoje. Svečių namai Sudake. Viešbutukas Kapsel' 4km. už Sudako. Meganom pliažas. Fiolent. Jašmovyj paplūdimys. Krymas.




May 7, 2014

Alušta: 2 kambarių butas. Nuoma Nr. 4 (ул. Октябрьская 21).




Bute gali gyventi iki 4 žmonių imtinai. Nesvarbu, kiek žmonių (1,2,3 ar 4) gyvens, kaina vis tiek bus skaičiuojama už visą butą. Bute yra visi patogumai: be šeimininkų, karštas/šaltas vanduo, skalbyklė, TV, kondicionierius, šaldytuvas. Butas su balkonu, pro kurį matosi graži kalnų ir jūros panorama. Namo pirmame aukšte yra maisto prekių parduotuvė, prie namo vieta automobiliui, netoli autobuso ir troleibuso stotelė.

Troleibusu.
Patogus susisiekimas pasiekti paplūdimį: į vieną pusę pavažiavus 2 stoteles ir paėjus 500m arba centrinį paplūdimį - pavažiavus 2 stoteles į kitą pusę ir paėjus 600m. Į daržovių turgų galima nuvažiuoti troleibusu 1 stotelę žiedo link ir paeiti 600m pėstute.

Pėstute.
Iki jūros vingiuota 'Oktiabrskaja' gatve pėstute 1000 m (apie 12 min.). Išeisime tiesiai ties įėjimu į kariškių poilsio namus. Čia galima nusipirkti dienos leidimą į jų paplūdimį. Kaina žmogui - 0.90 eu. Jei norėsite pailsėti pagrindiniame visų mėgstamame paplūdimyje, tada reikės paeiti dar 500 m populiariąja pėsčiųjų krantine (iš viso nuo buto 1500m.). Pagrindinio paplūdimio ilgis tik 250 m. Žmonių "milijonas". Įėjimas nemokamas. Gultai 20 grivnų/1.70eu. Galima nemokamai pasitiesti savąjį paklotą, bet jei ateisite kiek vėliau, vietos nebegausite. Girdėjau, žmonės ateina ir vietas užsiima iš vakaro :-)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

sveiki, ar turetumet koki gyvenamosios vietos pasiulyma dviem zmonem? rugpjucio 16-22 dienomis Alustoje ?

12:52 AM  
Anonymous Eligijus said...

Laba diena,

Aciu, kad domites mano paslauga.

Jusu datos aiskios. Bilietus tikiuos jau turite. Dabar nurodykite kuri varianta noretumet, nurodykit buta is siulomu. As iskart suzinosiu ar Jusu datoms jis laisvas ir jei noresit - rezervuosim.

Susisiekit per emeila, skaipa....

Laukiu atsakymo :-)
>>---------------------------

10:21 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home