Alušta Kapsel Sudak Fiolent. Tarpininkauju rezervuojant nakvynę Kryme.

Butai, kambariai, privatus sektorius, nakvynė Aluštoje. Svečių namai Sudake. Viešbutukas Kapsel' 4km. už Sudako. Meganom pliažas. Fiolent. Jašmovyj paplūdimys. Krymas.




May 12, 2014

Sudak. Svečių namai. Nr.11 (ул. Гагарина)


Šie svečių namai, itin tinkantys šeimyniniam poilsiui, yra Sudake, gražių kalnų apsuptyje. Iki nemokamo paplūdimio 10-15 min. pėstute (galima važiuoti ir pravažiuojančiu mikro autobusu). Paplūdimys su pilko kvarcinio smėlio danga toks vienintelis Kryme. Jūra labai švari.

Jei pageidausite, Jus gali pasitikti geležinkelio stotyje/oro uoste ir atvežti į svečių namus. Kaina sutartinė. Nuo Simferopolio iki Sudako 110 km.

Svečių namai stovi ant kalno šlaito, taigi kotedžai išsidėstę įvairiuose lygiuose, kieme daug žalumos ir gėlių. Svečių namuose yra jaukūs 2, 3, 4 vietų liukso klasės kambariai su vaizdu į kalnus. Prie kiekvieno kambario yra terasa, kur stovi stalas ir kėdės. Čia sėdėdami Jūs galėsite pasimėgauti švariu Krymo oru arba tiesiog su šeima išgerti arbatos.

Komfortiškuose kambariuose yra televizoriai, šaldytuvai, šiuolaikiški WC. Kiekvienas kotedžas skiriasi savo spalvine gama ir įrengtas šiuolaikišku stiliumi. Svečių namų lauko teritorijoje yra papildomos dušo kabinos ir WC.

Poilsio namuose dirba virėjas, todėl maistas gaminamas ir patiekiamas vietoje. Pusryčiai pagal Jūsų užsakymą (galiu atsiųsti meniu), pietūs – kompleksiniai, sudaryti iš trijų patiekalų. Porcijos didelės. Pietų kaina 100-120 grivnų (10-12 Eurų). Kai kurios mamos užsisako tik karštą patiekalą kartu su vaiku. Vakarienė irgi pagal užsakymą: patiekiama tik tai, ką užsisakysite. Yra galimybė užsakyti vaikams maistą iš vaikiško meniu. Svečių namų teritorijoje veikia baras, kuriame rasite gaiviųjų gėrimų ir geriausių Krymo vynų. Kiemo teritorijoje graži poilsio zona. Už 50 m yra dvi maisto parduotuvės.

Netoliese yra vandens parkas su įvairiais atrakcionais, kurie patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Sudako vandens parke yra patys naujausi ir ekstremaliausi kalneliai, kurių analogų Ukrainoje nėra. Iki šio pramogų parko tik 8 min pėstute.

Jeigu Jūs atvažiuosite čia su vaikais, tai Krymas Jums išliks atmintyje kaip puikus ir amžinai žydintis kraštas, kur norėsis grįžti vėl ir vėl.

Kreiptis tiktai jau turint avio/traukinio bilietus. Arba jau žinant tikslią datą važiuoti automobiliu.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

sveiki mums nuo 08,08 iki 08.16 reiketu kambariu 8 suaugusiems ir 2 vaikams ka galetumet pasiulyti

11:50 PM  
Anonymous Eligijus said...

Gal galite man paskambinti ?

11:44 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home