Alušta Kapsel Sudak Fiolent. Tarpininkauju rezervuojant nakvynę Kryme.

Butai, kambariai, privatus sektorius, nakvynė Aluštoje. Svečių namai Sudake. Viešbutukas Kapsel' 4km. už Sudako. Meganom pliažas. Fiolent. Jašmovyj paplūdimys. Krymas.




May 13, 2014

Kapsel'. Kotedžų gyvenvietė. Mini viešbutis 4km. už Sudako. Nuoma nr. 10

Daug Meganom pliažo foto čia.

Po vieną didelės foto: namas, kiemas, vaizdai pro langą čia.

Tiems, kas mėgsta tylą, ramybę, jaukią lyg namuose aplinką. Jokios garsios muzikos, šokių, lėbavimų, rėkavimų. Mėgausitės Meganom pliažu, vienu iš dviejų geriausių Kryme su sava paslaptinga energetika ir skaidriu vandeniu. Mini viešbutukas. Nuoma žmogui už parą:

Nuo Simferopolio iki viešbutuko 110 km. Mini viešbutis yra nedidelės kotedžų gyvenvietės Kapsel‘ (Капсель) pakraštyje, šventojo Georgijaus kalno (500 m) papėdėje, uždaroje nuo vėjo ir svetimų akių tarpukalnėje. Viešbutukas yra 3-ių aukštų. I-ame aukšte kambarių nėra, II-ame ir III-iame aukštuose yra po 4 kambarius, po du dušus ir po du WC. Kiekviename aukšte gali gyventi iki 10 žmonių. Minimalus apsistojimo viešbutyje laikas 3 paros. Personalas nuolat palaiko švarą ir tvarką. Karštas vanduo tiekiamas visą parą.

Į kainą jau įskaičiuotas pilnavertis maitinimas: 3 kartus per parą bus patiekiamas viešbutyje pagamintas maistas: 8.00, 13.00 ir 19.00 val. Be to, už tą pačią kainą Jūs galėsite naudotis nuvežimo ir parvežimo į/iš Meganom paplūdimį paslauga. Viešbučio vairuotojas automobiliu veža į Meganom pliažą ryte pirmyn atgal ir vakare taip pat - pirmyn atgal.

Maistą gamina vietinis virėjas viešbučio virtuvėje. Kaip ir minėta, į kainą įskaičiuoti pusryčiai, pietūs ir vakarienė. Patiems gamintis maisto, išskyrus arbatą ir kavą, kambariuose neleidžiama. Pagal galimybes virėjas prisitaikys prie Jūsų pageidavimų. Pavyzdžiui, jei nevalgote kokio nors konkretaus produkto, jį pakeis kitu produktu. Bet tai nereiškia, kad bus gaminamas visai kitas, naujas patiekalas. Patiekalus pagardinti prieskoniais galėsite patys pagal savo skonį. Jei vyksite į ekskursiją ar panašiai, valgymo laiką galima suderinti su virėju. Svarbiausia, iš anksto apie tai pranešti, kad virėjas galėtų Jums patogiu metu padengti stalą arba suruošti maistą išsinešimui (atsivežti savo uždaromus plastikinius indelius maistui) vežtis į ekskursiją. Vairuotojas, krymo totorius, jei paprašysite iškeps labai skanų šašlyką. Taip pat gausite paragauti ir galėsite įsigyti tikrų, gerų Krymo vynų.

Kambarys turi būti užsakomas mažiausiai prieš savaitę iki atvykimo. Viešbutyje apgyvendinama bet kuriuo paros metu ir iškart patiekiamas maistas. Jei atvykstate savo mašina, Jums nemokamai suteikiama stovėjimo vieta. Jei atvykstate kitu transportu, Jus Sudako stotyje pasitiks viešbučio personalas ir nuveš į viešbutuką. Išvykimo dieną Jus taip pat nuveš atgal į Sudako stotį (4 km). Šios paslaugos teikiamos nemokamai.

Šalia yra 2 užmiesčio paplūdimiai. Iki pirmojo pėstute 20min., t.y. apie 900 m. stepių keliuku. Įėjimas į šį paplūdimį nemokamas. Tai palapinių miestelio civilizuotas paplūdimys be svetimų poilsiautojų. Pliaže yra kavinukės, kioskeliai. Gruntas – nedideli akmenukai. Iki antrojo pagrindinio paplūdimio (Meganom) vykstama tik viešbučio ar nuosavu automobiliu. Iki jo ~2.5km. Įvažiavimas parai kainuos 10 grivnų, t.y. apie 3.50 Lt. Pagrindinio Meganom'o paplūdimio danga įvairi: yra ir smėlėto, ir akmenuoto grunto. Įėjimas į jūrą yra ir negilus, ir gilus. Vietovė turėtų patikti nardymo mėgėjams, todėl nepamirškite atsivežti savo lastus ir akvalangus. Vanduo įpatingai švarus.

Kieme yra galimybė keptis šašlykus. Biliardas 7 Lt. už valandą. Nemokamas Wi-Fi internetas, todėl galite atsivežti savo kompiuterį. Naktinių klubų, restoranų Kapsel‘ (Капсель ) kaimelyje nėra, tačiau jų galima rasti Sudako mieste, esančiame už 4 kilometrų. Į kitą pusę už 4 km. yra ežeras, kur galima vykti pažvejoti (18Lt). Žvejoti prie ežero vykti savarankiškai neleidžiama. Ten privati valda. Iki ežero Jus nuveš viešbučio vairuotojas. Įvažiavimas kainuoja 18 Lt. Be to, netoliese organizuojamos ekskursijos su arkliais.

Lankytinos vietos Sudake:
akvaparkas, Genuezo tvirtovė (Генуэзская крепость), vyno degustavimo turai (голицынские подвалы в Новом Свете и винзавод в Архадерессе; Коктебель, вин завод Судак, дом-музей Л.С. Голицына с дегустацией шампанских вин, французские подвалы), kanjonas ir kalnų ežeras (каньон в урочище Панагия и горное озеро находится возле курортного поселка Зеленогорье, что расположен в горах между Судаком и Алуштой).

Toliau būtina aplankyti:
Krioklys Džur Džur (Джур-Джур). 2km nuo gyvenvietės Генеральское. Iš viso nuo Kapsel 69km.

Kreiptis tiktai jau turint avio/traukinio bilietus. Arba jau žinant tikslią datą važiuoti automobiliu.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home