Alušta Kapsel Sudak Fiolent. Tarpininkauju rezervuojant nakvynę Kryme.

Butai, kambariai, privatus sektorius, nakvynė Aluštoje. Svečių namai Sudake. Viešbutukas Kapsel' 4km. už Sudako. Meganom pliažas. Fiolent. Jašmovyj paplūdimys. Krymas.




May 3, 2014

Alušta: 1 kambario butas. Nuoma Nr. 8. (Ялтинская 3)


Butas 40 kv.m (kambarys 18kv.m ir lodžija 10kv.m., virtuvė 8kv.). Lodžijoje taip pat galima miegoti arba tiesiog ilsėtis dieną. Bute gali gyventi iki 4 žmonių (pvz., du suaugę ir du vaikai).

Yra spinta, sofa-lova (190x160 cm), kušetė kambaryje ir kušetė lodžijoje. Kondicionierius, televizorius, šaldytuvas, skalbyklė, fenas, lygintuvas. Yra švari patalynė, rankšluosčiai. Karštas vanduo visą parą. Butas švarus ir jaukus.

Duodamas paplūdimio rinkinys vaikams: lastai, plaukiojimo ratas, pripučiamas matracas, badmintonas. Virtuvėje yra viskas, ko reikia.

Ramus, žalias kiemas ir rajonas. Kieme auga kiparisai ir kedrai. Pro langus matomas kiemas, kuriame įrengta vaikų aikštelė. Kieme ir laiptinėje tylu bei švaru.

Iki pliažo pėstute lygia, tiesia gatve ~15 min. (1850m). Jei norėsite trumpinti vaikščiojimą: iki stotelės 400 m. Po to 850 m. pavažiuojam troleibusu. Bilietėlis 37 musu ct. Po to iki pliažo pėsčiųjų krantine pėstute dar 600 m. Taip vaikščiojimo gaunasi tik 1000 m. Taip pat keliauti galima ir grįžtant iš paplūdimio.

300 m spinduliu yra du maisto prekybos centrai, vaisių-daržovių turgus, įvairios parduotuvės, kavinė, valgykla, vaistinė, autobusų stotis (stotelė, iš kurios važiuojama į Simferopolį, Jaltą, į ekskursijas).

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home